recull d'emocions


Al carrer de les mosques vivía en Joan , que era un aprenent d'argenter que traballava al carrer de l'Argenteria. El seu taller feia peces per clients molt importantsde Ciutat Vella. La feina se l'havia buscat el seu pare que era membre del Gremi d'argenters de Barcelona, ja que ell havia demostrat amb escreix durant la seva infantesa i primera joventut que era molt hàbil en la artesanía dels metalls. Era feliÇ donant vida a les seves peces en les que posava tot el seu amor a manca ´d'enamorades.

Resultava tan difícil acostumar-se a la idea de que l'havia perdut per sempre... Estaria dormint sempre, com si aquest somni etern la deslliurés de la tristesa que sentía per la mort del seu marit. la seva mare no la comprenia pas i pensaba que havia de lluitar  contra la desidia  que la invadia,, però  no sabia com fer-li comprendre. Laaaa vida deixava de tenir sentit per ellai només una pregunta li colpeixava amb forÇa el cervell: Iper què a mí? i darrere d'aquesta pregunta només quedaba dolor i vuit.

La noia estaba perduda en un garbuix d'emocions. El tornava a besar i li xiuxiuajava paraules d'amor que havia apres d'altres parelles d'enamorats del Barri de la Ribera, que estava a prop de la platja, on la remor salada de les ones i la brisa fresca de la mar li recordaba la puresa del primer amor. Aquell  que va pasar anys endarrere i mai més es repetiría, perquè la mar li va arrebatar, quan la tendresa de la adolencèncianaixía en el seu cos de nena feta dona. Era un amor franc i obert.El seu destinatari era un jove pescador de cos fornit, pell bruna i cabell negre como el carbò, que en tot momento sel'hi oferia com  un regal de la vida

Una sala de ball. Una parella s'enamorats ballant una canÇó trista y malancólica, junts i abraçats. De cop ella el besa. Li diu que es el seu comiat que no es poden tornar a veure més. Ell sorprès protesta, però ella li diu que la seva rel.lació és impossible, perquè ella te un company. Ell s'en va enfadat desprès de sentir tal confessió. Se l'estima massa per compartir-la amb un altre, però al fons se la continua estimant tant... Surt de la sala amb els ulls plens de llàgrimes. Això li fa molt mal, tant que no sap si tornarà a enamorar-se un altre cop en aquesta vida.



Matrimoni conflictiu

Maleït el día que el vaig conèixer. Jo creía  que seriaun punt de recolzamentper per la meva vida, i ha resultat  èsser una font continua  de problemas. Jo pensaba que seria un home dolÇ y pacífic, però ha resultat èsser violent i problematic. No em té cap consideració, ni als seus fills tampoc. No se li pot portar la contraria amb res perquè utilitza qualsevol excusa per maltractar-nos físicament i
moralment . Qualsevol dia li poso les maletes a la porta

Comentarios

Entradas populares